Personal training

Life Change personal training

Personal Training elämäntapa valmennus

Valmennuksen aikana tarkoituksemme ei ole tarjota sinulle tietynajan kestävää painonpudotus tai kuntokuuria. Tarjoamme sinulle valmennuksen, jonka aikana opettelet meidän avulla uutta elämäntapaasi juuri sinulle räätälöidyllä valmennuksella, niin että voit jatkaa sitä vielä valmennuksen loputtuakin. Annamme sinulle parhaat tiedot, taidot ja tuemme sinua koko matkan ajan henkilökohtaisesti.

Esimerkiksi ruokavalio suunnitellaan niin että voit sitä oikeasti noudattaa, eikä siitä tehdä liian hankalaa. Suunnitelmia muokataan koko ajan tarpeiden mukaisesti ja jos jokin ei toimi, muutetaan toimintatapoja.

Varaa aika ilmaiseen kartoitus tapaamiseen ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva valmennuspaketti.  Rakennamme paketin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti, olipa se sitten kunnonkohotusta, painonpudotusta, lihasmassankasvatusta tai vaikka jonkin urheilulajin kisoihin tähtäystä.

Valmennuksemme tutustuttavat sinut erilaisiin liikuntamuotoihin ja erilaisiin, monipuolisiin tapoihin tehdä kuntosaliharjoittelua. Ruokavalio, joka on kaiken perusta, suunnitellaan henkilökohtaisesti kaikki rajoitteet huomioon ottaen.

Muistathan että valmennuspakettimme ostaessasi sijoitat itseesi, omaan hyvinvointiisi ja terveelliseen hyvään tulevaisuuteesi.

Paketit sisältävät mm:

  • alkuhaastattelun jonka pohjalta alamme yhdessä rakentamaan sinulle sopivaa sisältöä valmennukseen
  • alku- ja loppukartoituksen ja testit halutessasi
  • henkilökohtaisen ravinto-ohjauksen, jota muokataan koko ajan niin, että siitä saadaan juuri sinulle toimiva niin että siitä alkaa tulemaan osa sinun normaalia elämääsi
  • monipuoliset henkilökohtaiset treenit 1-2x viikossa yhdessä valmentajan kanssa
  • Inbody eli kehonkoostumusmittaukset joka kertoo konkreettisesti mitä kehossasi tapahtuu valmennuksen aikana
  • kuntosali/harjoitusohjelman jotta voit treenailla omatoimisestikin
  • tuki koko valmennuksen ajan
  • jokaiselle omanlaisia työkaluja tavoitteisiin pääsemiseksi

Valmennuspaketin hinnasto:

3kk / 650€
6kk / 1000€
12kk / 1700€

Nämä siis kolme peruspakettia, mutta voimme näistäkin vielä räätälöidä erilaisia juuri sinulle sopivia valmennuksia, koska emme ole minkään ketjun alaisia vaan yksityinen firma joka oikeasti välittää asiakkaistaan ja tekee työtään intohimolla.